fredag 15. oktober 2010


Bygging av Stillerom i Atelier Ilsvika pågår!

Nå er vi i gang med vår neste konstruksjon - et stillerom for åpent kontorlandskap i Atelier Ilsvika SA, Trondheim. Stavneblokka utfordres i forhold til et miniatyrhus.... Anne Sigrid Nordby, arkitekten i prosjektgruppa vår har tegnet Stillerommet, som vil bestå av Stavneblokka, produsert av Stavne Rebygg, ramme og konstruksjonsverk ferdigstilt av Knutsen & Berg, bruktvindu fra Rebygg og bruktdør fra Knutsen & Berg.

Arbeidet var hardere denne gangen, da vi må bruke cellulosevatt mellom alle blokkene for å sikre lydtetthet i Stillerommet. I tillegg var vi frimodige til å ikke frese ned fjæra på blokkene denne gang. Dette gir oss lite slingringsmonn for ujevnheter i treet.

Men heldigvis hadde vi igjen med oss gode hjelpere i bygging, denne gang Sevrin Gjerde fra Agraff i Atelier Ilsvika og på søndag håper vi på nye styrker for å få opp siste langvegg! Dette blir spennende - følg oss videre på bloggen :-)


Neida ingen spiker- men det blir lyd av å banke på plass blokkene med slegge! (foto:Anne Sigrid, hylende kvinne: Kristin).To be continued....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar